Medzi Pezinkom a Šenkvicami sa stala hromadná dopravná nehoda

20.10.2012 Pezinok

Bratislava 20. októbra (TASR) - Dnes dopoludnia sa na ceste tretej triedy medzi Pezinkom a Šenkvicami stala hromadná dopravná nehoda. Troch ľudí previezli na ošetrenie do nemocnice. "Podľa predbežných informácií by malo ísť o ľahké zranenia," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru František Peczár.

Nehodu pravdepodobne spôsobil vodič strieborného VW Golf, ktorý v smere z Pezinka do Šenkvíc predbiehal tri autá na úseku, kde to zakazuje vodorovné aj zvislé dopravné značenie. Vodiči idúci v protismere následne začali brzdiť, aby zabránili zrážke s predbiehajúcim autom. Práve preto sa zrazili štyri vozidlá.

"Policajti podrobili dychovým skúškam účastníkov dopravnej nehody, pričom tie dopadli s negatívnymi výsledkami," povedal Peczár. Pri nehode vznikla na autách škoda 15.000 eur. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia.

Polícia žiada prípadných svedkov dopravnej nehody, aby sa prihlásili na bezplatné telefónne číslo 158 alebo prišli osobne poskytnúť informácie o jej priebehu na ktorékoľvek policajné oddelenie.
 

Vyberte región